Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012

Σνίτσελ ρολάκια στην κατσαρόλα



Σνίτσελ ρολάκια στην κατσαρόλα

Υλικά: (για 2 άτομα)

  • 500gr μοσχαρίσιο σνίτσελ
  • 1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 2 λεμόνια
  • Ελαιόλαδο
  • Ξύδι
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Ρίγανη
  • Φασκόμηλο
Εκτέλεση:
  • Αν τα σνίτσελ μας ειναι μεγάλα, τα κόβουμε σε λωρίδες φάρδους τριών δακτύλων
  • Σε κάθε λωρίδα ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, τριμμενο φασκόμηλο
  • Τυλίγουμε σε ρολάκια και καρφώνουμε μια οδοντογλυφίδα στο καθένα για να μην ανοίξει
  • Ρίχνουμε παλι απο εξω αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, φασκόμηλο
  • Ραντίζουμε με ελαιόλαδο και λίγο ξύδι
  • Περιχύνουμε με το χυμότους ενός λεμονιού και αφήνουμε να μαριναριστούν
  • Στην κατσαρόλα σωτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο μέσα σε ελαιόλαδο
  • Βάζουμε και τ ρολάκια σνίτσελ να σωταριστούν
  • Σβήνουμε με το χυμό του άλλου λεμονιού
  • Προσθέτουμε μισο φλυτζάνι νερο
  • Αφήνουμε να μαγειρευτεί σε χαμηλή φωτια για 30'
Σερβίρουμε με πουρέ πατάτας ή ακόμα και πουρε πατάτας-καρότου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου