Μια συνταγή που μας έστειλε η φίλη μας η Κατερίνα
Υλικα:
Εκτέλεση:
- Κόβουμε τα καρότα και τα κολοκυθάκια σε λεπτά μπαστουνάκια (ισως μας βοηθήσει το μαντολίνο για αυτο)
- Κόβουμε και το λάχανο
- Ψιλοκόβουμε το κρεμμυδάκι και το τζίτζερ
- Σε ένα τηγάνι wok ρίχνουμε 1κουταλιά σούπας σησαμέλαιο
- Μόλις κάψει, ρίχνουμε το κρεμμυδάκι και ο τζίντζερ και αφήνουμε για λίγο να σωταριστούν
- Προσθέτουμε τα λαχανικά και ανακατευουμε μέχρι να βγάλουν τα υγρά τους και να μαλακώσουν
- Ρίχνουμε σογια σως και συνεχίζουμε
- Βγάζουμε τα λαχανικά απο το wok και προσθέτουμε μια κουταλια της σούπας σησαμέλαιο και τις γαρίδες
- Σωτάρουμε μέχρι να ροδίσουν
- Προσθέτουμε την oyster σως και στη συνέχεια τα λαχανικά μας
- Βράζουμε τα νουντλς σύμφωνα με τις ογηγίες της συσκευασίας τους και στη συνέχεια τα ρίχνουμε στο wok με τα υπολοιπα υλικά
- Προσθέτουμε λίγη ακόμα σογια σως και ανακατεύουμε
- Ρυθμίζουμε με αλάτι αφού οκιμάσουμε πρώτα γιατί η σογια σως είναι λίγο αλμυρή
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου