Σνίτσελ ρολάκια στην κατσαρόλα
Υλικά: (για 2 άτομα)
- 500gr μοσχαρίσιο σνίτσελ
- 1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 2 λεμόνια
- Ελαιόλαδο
- Ξύδι
- Αλάτι, πιπέρι
- Ρίγανη
- Φασκόμηλο
Εκτέλεση:
- Αν τα σνίτσελ μας ειναι μεγάλα, τα κόβουμε σε λωρίδες φάρδους τριών δακτύλων
- Σε κάθε λωρίδα ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, τριμμενο φασκόμηλο
- Τυλίγουμε σε ρολάκια και καρφώνουμε μια οδοντογλυφίδα στο καθένα για να μην ανοίξει
- Ρίχνουμε παλι απο εξω αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, φασκόμηλο
- Ραντίζουμε με ελαιόλαδο και λίγο ξύδι
- Περιχύνουμε με το χυμότους ενός λεμονιού και αφήνουμε να μαριναριστούν
- Στην κατσαρόλα σωτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο μέσα σε ελαιόλαδο
- Βάζουμε και τ ρολάκια σνίτσελ να σωταριστούν
- Σβήνουμε με το χυμό του άλλου λεμονιού
- Προσθέτουμε μισο φλυτζάνι νερο
- Αφήνουμε να μαγειρευτεί σε χαμηλή φωτια για 30'
Σερβίρουμε με πουρέ πατάτας ή ακόμα και πουρε πατάτας-καρότου
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου