Μια συνταγή που μας αφιερώνει η Δέσποινα.
Καρυδάτα
Υλικά:
Καρυδάτα
Υλικά:
- 400gr μπισκότα της αρεσκείας μας
- 90gr μαργαρίνη
- 1/2 φλυτζάνι νερό
- 1 φλυτζανάκι του καφέ κακάο
- 2 κ.σ ζάχαρη
- 3/4 φλ. άχνη ζάχαρη
- 60 gr κουβερτούρα
- Ινδική καρύδα
- 1/2 φλυτζάνι καρύδια χοντροκομμένα
- Κονιάκ
Εκτέλεση:
- Σπάμε τα μπισκότα μέσα σε ενα μπολ και προσθέτουμε την άχνη ζάχαρη και τα καρύδια
- Βράζουμε το νερο και μέσα στο οποίο έχουμε βάλει το κακάο
- Ριχνουμε το κονιάκ, την κουβερτούρα, τη μαργαρίνη, τη ζάχαρη
- Μόλις λιώσουν τα υλικά προσθέτουμε το μίγμα των μπισκότων
- Πλάθουμε μπαλάκια βουτώντας συνεχώς τα χέρια μας μέσα σε νερό
- Ρολάρουμε μέσα στην ινδική καρύδα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου