Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2012

Τηγανητές Μπριζόλες


Τηγανητές Μπριζόλες

Υλικά:

  • 2 χοιρινές μπριζόλες
  • Ελαιόλαδο
  • Ξύδι
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Ρίγανη
  • Λεμόνι
Εκτέλεση:
  • Μαρινάριυμε τις μπριζόλες μεσα σε λίγο ελαιόλαδο, ξύδι, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη
  • Σε ενα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο
  • Αφήνουμε να κάψει και βάζουμε μέσα τις μπριζόλες
  • Τις γυρνάμε και απο την άλλη πλευρά
  • Όταν ξεροψηθούν και απο τις δυο πλευρές τις βγάζουμε στο πιάτο και περιχύνουμε με λίγο απο το λάδι που τις τηγανήσαμε.
  • Τέλος ρίχνουμε λίγο χυμο λεμονιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου