Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2013

Χοιρινή μπριζόλα με λαχανικά



Χοιρινή μπριζόλα με λαχανικά

Υλικά:

  • 2 μπριζόλες χοιρινές λαιμός
  • 2 πατάτες
  • 1 καρότο
  • 1 κολοκυθάκι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • Ελαιόλαδο
  • Balsamico
  • Αλάτι, πιπέρι
  • φασκόμηλο
  • Δεντρολίβανο
  • Χυμός ενος πορτοκαλιού
Εκτέλεση:
  • Μαρινάρουμε τις μπριζόλες μεσα σε ελαιόλαδο, balsamico, χυμό πορτοκαλιού, πιπέρι, φασκόμηλο, δεντρολίβανο
  • Βάζουμε την αντικολλητική κατσαρόλα μας στη φωτιά να κάψει
  • Βάζουμε τις μπριζόλες και σωτάρουμε 
  • Γυρνάμε και απο την άλλη πλευρά να σωτάρουμε
  • Ρίχνουμε τα κομένα σε ροδέλες λαχανικά μας μέσα στην κατσαρόλα
  • Αλατοπιπερώνουμε
  • Σβήνουμε με την μαρινάδα μας
  • Κλείνουμε το καπάκι μας 
  • Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 50' περίπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου