Τηγανητές Μπριζόλες
Υλικά:
Εκτέλεση:
- Μαρινάριυμε τις μπριζόλες μεσα σε λίγο ελαιόλαδο, ξύδι, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη
- Σε ενα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο
- Αφήνουμε να κάψει και βάζουμε μέσα τις μπριζόλες
- Τις γυρνάμε και απο την άλλη πλευρά
- Όταν ξεροψηθούν και απο τις δυο πλευρές τις βγάζουμε στο πιάτο και περιχύνουμε με λίγο απο το λάδι που τις τηγανήσαμε.
- Τέλος ρίχνουμε λίγο χυμο λεμονιού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου