Χοιρινή μπριζόλα με λαχανικά
Υλικά:
- 2 μπριζόλες χοιρινές λαιμός
- 2 πατάτες
- 1 καρότο
- 1 κολοκυθάκι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- Ελαιόλαδο
- Balsamico
- Αλάτι, πιπέρι
- φασκόμηλο
- Δεντρολίβανο
- Χυμός ενος πορτοκαλιού
Εκτέλεση:
- Μαρινάρουμε τις μπριζόλες μεσα σε ελαιόλαδο, balsamico, χυμό πορτοκαλιού, πιπέρι, φασκόμηλο, δεντρολίβανο
- Βάζουμε την αντικολλητική κατσαρόλα μας στη φωτιά να κάψει
- Βάζουμε τις μπριζόλες και σωτάρουμε
- Γυρνάμε και απο την άλλη πλευρά να σωτάρουμε
- Ρίχνουμε τα κομένα σε ροδέλες λαχανικά μας μέσα στην κατσαρόλα
- Αλατοπιπερώνουμε
- Σβήνουμε με την μαρινάδα μας
- Κλείνουμε το καπάκι μας
- Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 50' περίπου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου