Ρυζόγαλο
Υλικά:
Εκτέλεση:
- Βράζουμε το ρύζι για 15 λεπτά
- Σε ενα άλλο κατσαρολάκι βάζουμε το γάλα να ζεσταθεί
- Κρατάμε 50 gr γάλα στην άκρη μεσα στο οποίο θα διαλύσουμε το άνθος αραβοσίτου
- Οταν το γάλα ζεσταθεί προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα ανακατεύοντας συνέχεια
- Στη συνέχεια προσθέτουμε το ρύζι
- Μόλις πάρει βράση ρίχνουμε το κρύο γάλα με το διαλυμένο άνθος αραβοσίτου
- Κατεβάζουμε απο τη φωτιά και ανακατεύουμε για δυο λεπτά
- Σερβίρουμε σε μπωλακια και πασπαλίζουμε με κανέλλα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου