Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2013

Κοκκινιστό μοσχάρι με ταλιατέλες



Κοκκινιστό μοσχάρι με ταλιατέλες

Υλικά:

  • 500gr σπάλα μοσχαριού σε κομμάτια
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομένο
  • 4 σκελίδες σκόρδο
  • 500gr χυμός τομάτας στον τρίφτη
  • Μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Λίγη ζάχαρη
  • Μπαχάρι
  • Ελαιόλαδο
  • 500gr ταλιατέλες
Εκτέλεση:
  • Σε μια κατσαρόλα σωτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο σε λίγο ελαιόλαδο
  • Βάζουμε και τα κομμάτια του κρέατος
  • Συνεχίζουμε το σωτάρισμα
  • Προσθέτουμε τα μπαχαρικά μας και το χυμό τομάτας μαζι με τη ζάχαρη
  • Ρίχνουμε το μαϊντανό
  • Κλείνουμε το καπάκι και αφήνουμε να μαγειρευτεί σε χαμηλή φωτιά για 45' περίπου
  • Όταν είναι έτοιμο βγάζουμε τα κομμάτια του κρέατος μαζί με λίγη σάλτσα
  • Αφήνουμε την περισσότερη σάλτσα μέσα στην κατσαρόλα και προσθέτουμε 1lt νερό μαζί με αλάτι
  • Αφήνουμε να πάρει βράση και ρίχνουμε μέσα τις ταλιατέλες
  • Ανακατεύουμε που και που
  • Οι ταλιατέλες θα πιουν το νερό τους 
  • Σερβίρουμε μαζί με το κρέας και τριμμένο τυρί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου