Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Λιγα λογια για το blog μας

Σας καλοσοριζω λοιπον στο νεο μας blog μεσα απο το οποιο θα σας κανω να αγαπησετε οσο περισσοτερο γινεται την μαγειρικη και να σας παροτρυνω να ασχοληθειτε λιγο με αυτην προκειμενου να τρωτε σωστα, υγιεινα, φτηνα και φυσικα να ξεφυγετε απο τα προβληματα αγχους και στρες που ζουμε δυστυχως καθημερινα στις μερες μας.

Η μαγειρικη ειναι τροπος εκφρασης και δημιουργιας, μην το ξεχνατε ποτε αυτο φιλοι μου. Το να ετοιμασετε το καθημερινο σας πιατο φαγητου, σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να το νιωθετε σαν αγγαρεια και σαν αγχος. Για αυτο ειμαστε λοιπον εδω, ωστε μαζι να ετοιμαζουμε το menu της επομενης μερας με απλα, φτηνα και νοστιμα υλικα. 

Σιγα σιγα θα μαθουμε εδω μαζι να στηνουμε ομορφα και ελκυστικα το πιατο μας, ειτε προκειται για ενα πιατο καθημερινο ειτε προκειται για ενα πιατο μιας ειδικης περιστασης. 


9 σχόλια:

  1. Καλή αρχή και καλή επιτυχία σ' αυτή σου την προσπάθεια. Σου εύχομαι προτάσεις με πολύ φαντασία και πρωτοτυπία και είμαι σίγουρος για το γευστικότατο αποτέλεσμα. Άλλωστε όταν κάτι το αγαπάς τόσο πολυ σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι τέλειο.
    Καλή μας όρεξη λοιπόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστω πολυ. Θα προσπαθησω με τον πιο απλο τροπο να βοηθησω ολους σας να μαγειρευετε και να τρωτε καλα. Στοχος μου ειναι να σας κανω να αγαπησετε οχι μονο το αποτελεσμα στο πιατο αλλα κυριως τη διαδικασια μεχρι το πιατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατερινάκι....28 Οκτωβρίου, 2012 21:36

    Καλή Αρχή και καλά μαγειρέματα εύχομαι ..... με αγάπη ,φαντασία,κεφι,νοστιμιά και πολύ πολύ πολύ μεράκι!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολυ Κατερινακι. Ολοι μαζι εδω θελω να δημιουργησουμε πολλα!

      Διαγραφή
  4. καλή αρχή! η ευχή μου είναι αυτό το blog να ξυπνήσει λίγο τον ουρανίσκο μας και από οτι βλέπω τα παέι πολύ καλά... καλή μας όρεξη λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρηστο,
      σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια. Ακομα ειναι αρχη βεβαια αλλά εχω σκοπο οχι απλα να σας ξυπνησω τους ουρανισκους σας, αλλα κυριολεκτικα να τους τρελανω. χαχα.
      Περα απο την οποια κριση και περα απο τα οποια προβληματα υπαρχουν, το φαγητο πρεπει να συνεχισει να αποτελει πραγματικη απολαυση ολων μας, γιατι ενα καλο φαγητο δεν ειναι απαραιτητα και ακριβο.

      Διαγραφή
  5. Να μαστε** καλως σε βρήκαμε!
    Η κουζίνα ήταν κάποτε κλειστή και ανάμεσα στα μπαχάρια και το αλεύρι οι νοικοκυρές κρύβαν πολλά μυστικά... και τη μαγεία της μαγειρικής*
    καλή αρχή λοιπόν... ύπεροχο μοίρασμα να μας δώσεις ιδέες* σε φιλώ* δ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλη μου Διονυσια σε ευχαριστω πολυ. Περιμενω και δικες σου ιδεες και μυστικα για να τα μοιραστουμε εδω με τους υπολοιπους φιλους. Πολλα φιλια.

      Διαγραφή
  6. με το καλο, καλη καλη συνεχεια.
    πολυ ωραιο περιβαλλον...για εμπνευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή