Κοκκινιστό μοσχαράκι με χοντρό μακαρόνι
Υλικά:
- 1 kgr μοσχαράκι άπαχο σε κομμάτια
- 2 πιπεριές ψιλοκομμένες
- 2 τομάτες ψιλοκομμένες
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 200 gr τομάτα στον τρίφτη
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, κανέλλα, ζάχαρη
- 2 φύλλα δάφνης
- 1 ποτήρι κόκκινο κρασί
- 500gr μακαρόνι νούμερο 1
- 1 κομματάκι βούτυρο
- Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση:
- Σε μια κατσαρόλα σωτάρουμε το κρέας, το κρεμμύδι, το σκόρδο, την πιπεριά μέσα στο ελαιόλαδο.
- Σβήνουμε με κόκκινο κρασί
- Ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη και την κανέλλα και τη ζάχαρη
- Προσθέτουμε την ψιλοκομμένη τομάτα και την τομάτα στον τρίφτη, το μαϊντανό, τη δάφνη
- Σιγομαγειρεύουμε για 2 με 2 1/2 ώρες
- Βράζουμε τα μακαρόνια, σουρώνουμε και βουτυρώνουμε
- Σερβίρουμε με το κρέας, τη σάλτσα και τριμμένο τυρί
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου