Σάββατο 2 Μαΐου 2020

Κοκκινιστό μοσχαράκι με χοντρό μακαρόνι


Κοκκινιστό μοσχαράκι με χοντρό μακαρόνι
Υλικά:


  • 1 kgr μοσχαράκι άπαχο σε κομμάτια
  • 2 πιπεριές ψιλοκομμένες
  • 2 τομάτες ψιλοκομμένες
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 200 gr τομάτα στον τρίφτη
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, κανέλλα, ζάχαρη
  • 2 φύλλα δάφνης
  • 1 ποτήρι κόκκινο κρασί
  • 500gr μακαρόνι νούμερο 1
  • 1 κομματάκι βούτυρο
  • Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση:
  • Σε μια κατσαρόλα σωτάρουμε το κρέας, το κρεμμύδι, το σκόρδο, την πιπεριά μέσα στο ελαιόλαδο.
  • Σβήνουμε με κόκκινο κρασί
  • Ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη και την κανέλλα και τη ζάχαρη
  • Προσθέτουμε την ψιλοκομμένη τομάτα και την τομάτα στον τρίφτη, το μαϊντανό, τη δάφνη
  • Σιγομαγειρεύουμε για 2 με 2 1/2 ώρες
  • Βράζουμε τα μακαρόνια, σουρώνουμε και βουτυρώνουμε 
  • Σερβίρουμε με το κρέας, τη σάλτσα και τριμμένο τυρί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου