Casarecce με γαρίδες
Υλικά (για 2 μερίδες):
- 400gr γαρίδες καθαρισμένες
- 1 μεγάλη τομάτα κομμένη σε κυβάκια
- 1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- Μαϊντανό, μάραθο
- Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, Θυμάρι, γλυκό μπούκοβο
- Λίγη ζάχαρη
- Μισό ποτηράκι τσίπουρο
- Ελαιόλαδο
- 250gr casarecce
- 150gr γραβιέρα
Εκτέλεση:
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι σωτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι μαζί με τις γαρίδες
- Προσθέτουμε την πιπεριά
- Σβήνουμε με το τσίπουρο
- Προσθέτουμε το αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, Θυμάρι και μπούκοβο
- Βάζουμε την τομάτα, τη ζάχαρη, το μαϊντανό και το μάραθο
- Ανακατεύουμε καλά πάνω σε δυνατή φωτιά για 10 λεπτά
- Σε μια άλλη κατσαρόλα βράζουμε τα casarecce
- Σουρώνουμε και τα προσθέτουμε στο τηγάνι με τις γαρίδες
- Σερβίρουμε με την τριμμένη γραβιέρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου