Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Casarecce με γαρίδες


Casarecce με γαρίδες
Υλικά (για 2 μερίδες):


  • 400gr γαρίδες καθαρισμένες
  • 1 μεγάλη τομάτα κομμένη σε κυβάκια
  • 1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • Μαϊντανό, μάραθο
  • Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, Θυμάρι, γλυκό μπούκοβο
  • Λίγη ζάχαρη
  • Μισό ποτηράκι τσίπουρο 
  • Ελαιόλαδο
  • 250gr casarecce
  • 150gr γραβιέρα
Εκτέλεση:
  • Σε ένα μεγάλο τηγάνι σωτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι μαζί με τις γαρίδες
  • Προσθέτουμε την πιπεριά
  • Σβήνουμε με το τσίπουρο
  • Προσθέτουμε το αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, Θυμάρι και μπούκοβο
  • Βάζουμε την τομάτα, τη ζάχαρη, το μαϊντανό και το μάραθο
  • Ανακατεύουμε καλά πάνω σε δυνατή φωτιά για 10 λεπτά
  • Σε μια άλλη κατσαρόλα βράζουμε τα casarecce
  • Σουρώνουμε και τα προσθέτουμε στο τηγάνι με τις γαρίδες
  • Σερβίρουμε με την τριμμένη γραβιέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου