Κοκκινιστό μοσχάρι με ταλιατέλες
Υλικά:
- 500gr σπάλα μοσχαριού σε κομμάτια
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομένο
- 4 σκελίδες σκόρδο
- 500gr χυμός τομάτας στον τρίφτη
- Μαϊντανός ψιλοκομμένος
- Αλάτι, πιπέρι
- Λίγη ζάχαρη
- Μπαχάρι
- Ελαιόλαδο
- 500gr ταλιατέλες
Εκτέλεση:
- Σε μια κατσαρόλα σωτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο σε λίγο ελαιόλαδο
- Βάζουμε και τα κομμάτια του κρέατος
- Συνεχίζουμε το σωτάρισμα
- Προσθέτουμε τα μπαχαρικά μας και το χυμό τομάτας μαζι με τη ζάχαρη
- Ρίχνουμε το μαϊντανό
- Κλείνουμε το καπάκι και αφήνουμε να μαγειρευτεί σε χαμηλή φωτιά για 45' περίπου
- Όταν είναι έτοιμο βγάζουμε τα κομμάτια του κρέατος μαζί με λίγη σάλτσα
- Αφήνουμε την περισσότερη σάλτσα μέσα στην κατσαρόλα και προσθέτουμε 1lt νερό μαζί με αλάτι
- Αφήνουμε να πάρει βράση και ρίχνουμε μέσα τις ταλιατέλες
- Ανακατεύουμε που και που
- Οι ταλιατέλες θα πιουν το νερό τους
- Σερβίρουμε μαζί με το κρέας και τριμμένο τυρί
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου