Σνίτσελ Ρολάκια
Υλικά: (για 2 άτομα)
- 2 χοιρινά σνίτσελ
- 4 φέτες καπνιστό μπέικον
- 1 κολοκυθάκι κομμένο σε φέτες
- 1 καρότο κομμένο σε φέτες
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
- ρίγανη
- θυμάρι
- φασκόμηλο
- 1 ποτηράκι τσίπουρο
Εκτέλεση:
- Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και θυμάρι πάνω σε κάθε σνίτσελ
- Πάνω σε κάθε σνίτσελ στρώνουμε απο δυο φέτες μπέικον
- Τυλίγουμε σε ρολάκια και στερεώνουμε με οδοντογλυφίδα
- Σε μια χαμηλή κατσαρόλα (σωτέζα) σωτάρουμε το κρεμμύδι μέσα σε ελαιόλαδο και τα ρολάκια μας, γυρνώντας τα απο όλες τις πλευρές για να σωταριστούν περιμετρικά καλά
- Προσθέτουμε τις φέτες του κολοκυθιού και του καρότου και συνεχίζουμε με το σωτάρισμα
- Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και θυμάρι
- Σβήνουμε με το τσίπουρο
- Ρίχνουμε το φασκόμηλο
- Προσθέτουμε λίγο ακόμα ελαιόλαδο και 1/2 ποτηράκι νερό
- Κλείνουμε το καπάκι
- Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 40' περίπου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου