Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Σνίτσελ Ρολάκια



Σνίτσελ Ρολάκια
Υλικά: (για 2 άτομα)

  • 2 χοιρινά σνίτσελ
  • 4 φέτες καπνιστό μπέικον
  • 1 κολοκυθάκι κομμένο σε φέτες
  • 1 καρότο κομμένο σε φέτες
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι
  • ρίγανη
  • θυμάρι
  • φασκόμηλο
  • 1 ποτηράκι τσίπουρο
Εκτέλεση:
  • Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και θυμάρι πάνω σε κάθε σνίτσελ
  • Πάνω σε κάθε σνίτσελ στρώνουμε απο δυο φέτες μπέικον
  • Τυλίγουμε σε ρολάκια και στερεώνουμε με οδοντογλυφίδα
  • Σε μια χαμηλή κατσαρόλα (σωτέζα) σωτάρουμε το κρεμμύδι μέσα σε ελαιόλαδο και τα ρολάκια μας, γυρνώντας τα απο όλες τις πλευρές για να σωταριστούν περιμετρικά καλά
  • Προσθέτουμε τις φέτες του κολοκυθιού και του καρότου και συνεχίζουμε με το σωτάρισμα
  • Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και θυμάρι
  • Σβήνουμε με το τσίπουρο
  • Ρίχνουμε το φασκόμηλο
  • Προσθέτουμε λίγο ακόμα ελαιόλαδο και 1/2 ποτηράκι νερό
  • Κλείνουμε το καπάκι 
  • Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 40' περίπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου