Ρολλό Κιμάς
Υλικά:
- 500gr χοιρινός κιμάς
- 2 φέτες ψωμι μπαγιάτικο
- Λίγο γάλα
- 2 κ.γλ μουστάρδα με μέλι
- 1 αυγό
- Ελαιόλαδο
- Λίγο ξύδι
- Αλάτι, πιπέρι
- Κύμινο
- Ρίγανη
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο
- Μαϊντανος ψιλοκομμένος
- Άνηθος ψιλοκομμένος
- 1 βραστό αυγό
- 6 φέτες σαλάμι μπύρας
- Τριμμένη γραβιέρα
- Λίγο ροζέ κρασί
- Σε μια μπασίνα ( μεγάλο μπολ) βάζουμε το ψωμί με λιγο γάλα να μαλακώσει
- Προσθέτουμε τον κιμά και το αυγό
- Ρίχνουμε τα μπαχαρικά μας, λίγο ελαιόλαδο, ξύδι, λιγο κρεμμύδι ψιλοκομμένο και σκόρδο λιωμένο
- Βάζουμε και τη μουστάρδα
- Ανακατεύουμε καλά
- Παίρνουμε ενα αλουμινόχαρτο και απλώνουμε τον κιμά πάνω
- Στο κέντρο βάζουμε κατα μήκος το σαλάμι, απο πάνω το τυρί, το αυγό σε φέτες, το υπόλοιπο ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το ψιλοκομμένο μαϊντανό και άνηθο
- Διπλώνουμε και ρολάρουμε
- Βάζουμε σε χαμηλη αντικολητική κατσαρόλα λίγο ελαιόλαδο και αφήνουμε να ζεσταθεί
- Τοποθετούμε με προσοχή μεσα το ρολό και σωτάρουμε
- Με πολύ προσοχή γυρνάμε και απο την άλλη και συνεχίζουμε το σωτάρισμα
- Σβήνουμε με λίγο κρασί
- Κλείνουμε το καπάκι και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 40' περίπου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου